Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet
Om banken
Sparbanksstiftelsen Alingsås
girl in fornt of a feeld

Föreningslivet ger så mycket till samhället, säger Paulina Pennings som jobbar på vårt kontor i Sollebrunn. Var skulle barnen vara utan det? Föreningarna bidrar med så mycket, både socialt och kroppsligt. Gemenskapen. Ja, det är blir så många plus där.

Berätta om en dag när ditt jobb på banken känns viktigt.
Det var alldeles nyss, när en stressad kund kom in under ett pågående bedrägeri. Det hade gjorts en överföring och genom att grotta och ringa runt lyckades jag hjälpa till. Det kändes väldigt bra och jag gav mig själv en klapp på axeln när jag gick hem den dagen. Människor är så tacksamma att vi finns här på en liten ort. Det känns väldigt fint.

Vem är du Paulina?
Jag kommer från Alingsås men sedan 2,5 år bor vi i Herrljunga. Min son spelar fotboll och är med i scouterna. Dottern är i prövarstadiet och sticker in sin fot lite här och där. Just nu dansar hon och spelar innebandy. Jag gillar att vara engagerad i deras aktiviteter och att föreningslivet finns för oss alla. Vi bor i ett gammalt hus i Herrljunga och jag tycker om att snickra och renovera. Huset är från 1924 och jag vill behålla den gamla stilen.

Tusen tack Paulina!

Sparbanksidén är hjärtat i allt vi gör och handlar om att vi är lokala, att vi hjälper våra kunder till sund och hållbar ekonomi och att vår vinst går tillbaka till samhället.