Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet
Om banken
Sparbanksstiftelsen Alingsås
man och kvinna i en afffär

Det ska vara en upplevelse att handla här!

Det skiljer 21 år mellan oss och vi är yngst och äldst bland syskonen, berättar Linda Aspsjö Dahlgren och Bo Aspsjö som tillsammans driver Balders Hage Diversehandel i Alingsås. Men det funkar fint att samarbeta och vi har väldigt roligt på jobbet.

Grattis till 50 år!

Tack! Vi köpte företaget för 5 år sen och känner ett stort ansvar i att bevara och samtidigt sätta vår prägel. Något vi brinner för är att det ska vara en upplevelse att handla här.

Hur tänker ni kring företagande?

Det handlar om både kulor och kul. Vitsen med att driva företag är att ha roligt och tjäna pengar. För att medarbetarna inte ska känna sig begränsade är det viktigt att ge dom stort förtroende. Att de stannar så länge är ett fint kvitto för oss. En av våra anställda har jobbat här i 37 år och vi får in många intresseanmälningar från folk som vill jobba här.

Hur ser framtiden ut?

Det ser bra ut. Vi finjusterar vårt koncept och försöker utveckla sortimentet med nya leverantörer. Under semestern ser vi försäljningen öka. Vi har ju en av Alingsås finaste gårdar och tillsammans med Nygrens Café lockar vi många turister till stan.

 

---

Tack Linda och Bo. Vi gillar att ni satsar framåt och bygger ert företag långsiktigt. Tillsammans är vi starka och får vårt område att växa och må bra.