Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet
Om banken
Sparbanksstiftelsen Alingsås

Alla ska få chansen att göra sitt bästa

Det är kul att få vara med i något stort, berättar My Andreasson och Nadja Danish när vi ses på Tånga Hed en fredag i augusti. Det är som en extra familj där man får stöd av kompisarna. En skön fristad om det är mycket i skolan eller om man har andra problem.

Vad händer i kväll?
Vi spelar seriematch mot Sjövik. Det ska bli väldigt roligt att få spela match igen efter sommaruppehållet. Det är ett bra motstånd men vi ska göra vårt bästa och försöka få till en vinst i kväll.

Vad är det bästa med ert lag?
Gemenskapen. Att vara med i ett lag innebär att ha något att göra, att ha kompisar där man delar samma hobby. Vi trivs med varandra och här får man många vänner. Vi ser till att alla nya kommer in snabbt i gruppen. Här ska ingen känna sig utanför.

Hur kan föreningar tänka för att ungdomar ska känna sig trygga?
Alla ska få chansen att göra sitt bästa. På Tånga blir alla sedda. Även om vi är en stor förening, med många spelare och ledare är det viktigt att alla hälsar på varandra. Och så har vi bytt till svarta shorts vilket är mycket bättre för oss tjejer. Då behöver man inte känna sig osäker på plan. Utöver det håller shortsen längre vilket är bra för både ekonomin och klimatet.

Tack Vårgårda IK för ert viktiga arbete. Vi gillar hur ni skapar trygghet och gemenskap för barn och unga i Vårgårda. Tillsammans är vi starka och får vårt område att växa och må bra.