Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet
Om banken
Sparbanksstiftelsen Alingsås

Nyhetsbrev Premium

Varmt välkommen till årets första nyhetsbrev för dig som premiumkund. I detta nummer kan du läsa mer nyinvigningen av Vårgårdakontoret som blev en succé. 

Sex av tio svenskar uppger att de har liten eller ingen kunskap om hur pensionssystemet fungerar. Bland dem är det bara 15 procent som tror att pensionssystemet kommer att ge en rimlig pension. Se till att du får koll på din pension om du inte redan har det!

Invigning av Vårgårdakontoret

Tack alla ni som kom och firade med oss när det var nyinvigning av Vårgårdakontoret!  Vi är så glada att det dök upp över 500 personer, liten som stor. Det var ansiktsmålning, tipspromenad och tårta såklart. 

Dessutom var vi förbi Vårgården och Kullingsgården med tårta till alla äldre som inte hade möjlighet att ta sig till oss! 

 

Vi har funnits i Vårgårda sedan 1935 och nu ser vi fram emot de kommande 90 åren tillsammans!

A footballclub who recieved Sparbankshjartat

Erbjudande om fria mensskydd för föreningar!

För oss är alla föreningar viktiga krafter som skapar sammanhållning och trygga barn och ungdomar här i vår gemensamma närhet. Vi vill öka tryggheten genom att erbjuda föreningar ett startkit mensskydd från företaget Herbox. Vi hoppas att detta kan bidra till en säkrare vardag för alla tjejer i vårt föreningsliv.

Vad innebär det att spara hållbart och hur kan det påverka?

Att spara hållbart innebär att man placerar sina pengar så att de kan på ett positivt sätt bidra till miljö och klimat samt främja hållbarhet utifrån ett socialt och ekonomiskt perspektiv.

Emelia
girl in fornt of a lake

Känn dig trygg med vår hemförsäkring

Få upp till 20% när du tecknar en ny hemförsäkring. Den skyddar både ditt hem och dina saker. Ansök direkt via vår internetbank eller app. 

Samlare

Vilket intresse tar du med dig in i pensionen?

Du kanske kommer att bli jättegammal! Men du kommer fortfarande att vara samma person. Se till att du har råd sen när du har tid.

Växtrum i Lerum 10 år!

Växtrum utvecklar varje år centrala platser och gör dem till inspirerande och engagerande växande rum. Ett arbete som leds av några av Sveriges främsta designers tillsammans med en trädgårdsmästare och 30 kommuninvånare i form av volontärer.

I år är Sara Bäckmo designer. Hon har bland annat Instagramkontot Skillnadens trädgård och temat för året är odla ätbart.

Vi är stolta över att vara huvudpartner till Lerums kommuns största hållbara evenemang som vi har varit ända sedan starten för 10 år sedan.

Det arbete alla engagerade människor lägger ner gör att det går bra för Lerum. Det blir bättre att bo och leva här och vi gillar allt som lockar hit nya människor, familjer och företag.

Iris Grabe är Växtrums trädgårdsmästare, här med praktikanten Therese Anefors. 

Flicka med tuggummi

Vägen till en jämställd ekonomi

Du kanske tror att du lever i ett jämställt förhållande, men är ni ekonomiskt jämställda? Vår ekonomiexpert Arturo ger råd om hur man jämnar ut ekonomin.

Illustration av en hand som håller jorden med en glad sol i bakgrunden

Energikollen

I samarbete med företaget Hemma erbjuder vi dig att göra en kostnadsfri energikoll. Du får tips på hur du kan minska din energianvändning och sänka dina elkostnader.

Ha en riktigt skön påsk!

Behöver du komma i kontakt med oss under påskhelgen så är du alltid välkommen att ringa 0322-78 600.

Colorful Easter eggs

Mer information

Premiums nyhetsbrev skickas ut till alla premiumkunder i Sparbanken Alingsås.

Vill du inte längre ha våra nyhetsbrev? Kontakta oss.

Ansvarig utgivare
Klas Frisk
Marknadschef
Sparbanken Alingsås

Nästa nummer kommer i höst.