Meny
Våra företagstjänster
Betala och ta betalt
Företagslån och finansiera
Spara och placera
Pension och försäkring
Internetbank, app och BankID
Er verksamhet

Nyhetsbrev Företag

Varmt välkommen till årets första nyhetsbrev för dig som företagare eller engagerad i en förening. I detta nummer kan du lbland annat läsa mer om 11 Hektar i Ljung som marknadsför andra företag i området och på så sätt hjälper varandra. Du kan också läsa mer om Navigator som är ett spännande program som kan hjälpa dig att utveckla ditt företag. 

 

En kvinna med orange t-shirt står vid en sjö

Är du en driven företagare med tillväxtpotential?

Nu kan du få hjälp att växa med oss!

Sparbanken Alingsås och Stiftelsen Eken startar under våren upp Navigator Scaleup – ett tillväxtprogram med bevisat stora effekter.

Tillsammans med 4 handplockade rådgivare så kan du under 2 år få hjälp och coaching för att utveckla företaget. 

A footballclub who recieved Sparbankshjartat

Erbjudande om fria mensskydd för föreningar!

För oss är alla föreningar viktiga krafter som skapar sammanhållning och trygga barn och ungdomar här i vår gemensamma närhet. Vi vill öka tryggheten genom att erbjuda föreningar ett startkit mensskydd från företaget Herbox. Vi hoppas att detta kan bidra till en säkrare vardag för alla tjejer i vårt föreningsliv.

Deklarationstips

Dags för deklaration? Här får du som företagare tips och råd hur du ska gå tillväga och viktiga hålldatum. Lycka till!

Jonas Gullberg

11 Hektar- När vi samarbetar blir vi någonting större!

Det finns många företagare här i bygden och när vi samarbetar blir vi någonting större, berättar Jennie Elofsson och Marcus Wiberg som tillsammans med Hampus Frodell driver 11 Hektar i Ljung. När vi skickar kunder till någon annan blir dom glada och skickar tillbaka till oss. Då skapas en härlig energi!

Prata hållbart företagande med oss!

Vi är övertygade om att ett företag som har ett aktivt hållbarhetsarbete stärker sina affärer. Vi finns här för att diskutera de möjligheter och utmaningar som ditt företag står inför.

Hör av dig!

Tips

Checklistor för hållbarhetsarbetet- kom igång!

Att vi gemensamt strävar mot att ställa om mot ökat hållbarhetstänk är viktigt. För planeten, men också för framtiden för ert företag eller förening. Som inspiration och tips har vi tagit fram checklistor för hållbarhetsarbetet.

Nya investeringsstrategin ute nu

I vår investeringsstrategi sammanfattar vi bankens syn på makro- och marknadsläget och kommer med placeringsrekommendationer.

Vi hjälper dig med tjänstepensionen!

Vill du skaffa tjänstepension till företaget? Vi erbjuder tjänstepension och försäkringar för både små och stora företag. Oavsett om du vill bli en mer attraktiv arbetsgivare eller förbättra din pension som egenföretagare så hjälper vi dig att hitta rätt lösning!

Invigning av Vårgårdakontoret

Tack alla ni som kom och firade med oss när det var nyinvigning av Vårgårdakontoret!  Vi är så glada att det dök upp över 500 personer, liten som stor. Det var ansiktsmålning, tipspromenad och tårta såklart. 

Dessutom var vi förbi Vårgården och Kullingsgården med tårta till alla äldre som inte hade möjlighet att ta sig till oss! 

En leende kvinna som tittar in i kameran

Skippa dina kvitton – de nya reglerna kring bokföringen

Som företagare är du ansvarig för att bokföringen upprättas enligt gällande regler, men också att den sparas på rätt sätt. Här får du veta vad som gäller nu och hur det kan se ut efter halvårsskiftet.

Glad Påsk!

Behöver du komma i kontakt med oss under påskhelgen är du alltid välkommen att ringa oss 0322-78 600.

Ha en riktigt skön påsk!
Colorful Easter eggs

Mer information

Nyhetsbrevet skickas ut 4ggr/år till företagskunder och föreningskunder i Sparbanken Alingsås.

Vill du inte längre ha våra nyhetsbrev? Kontakta oss.

Ansvarig utgivare
Klas Frisk
Marknadschef
Sparbanken Alingsås

Nästa nummer kommer i höst.